Supermarkt aanbiedingen

Het team van Yenom probeert altijd zo snel mogelijk de aanbiedingen en reclames online te hebben. Meestal staan de actuele aanbiedingen zondagmiddag op onze site. Op woensdag en donderdag komen de nieuwe Aldi, Jumbo en Lidl aanbiedingen online op Yenom.

Prijs per gramNee, dat is op dit moment nog niet mogelijk. Dit komt omdat voor niet alle supermarkten en niet alle producten deze informatie beschikbaar is.Nee, op dit moment is dat niet mogelijk. Yenom probeert wel om dit zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen.

Nee, omdat Yenom iedere week meer dan 1500 aanbiedingen online heeft en een overzichtelijk beeld wil geven aan haar gebruikers, zijn alleen de actuele aanbiedingen zichtbaar.

Het is inderdaad mogelijk dat een lokale supermarkt afwijkt van de landelijke aanbiedingen en extra producten in de aanbieding doet. Deze producten zijn dan alleen geldig in een bepaalde regio en daarom heeft Yenom deze niet op de website staan.

Aan de linkerkant staan de aanbiedingen gesorteerd per categorie en subcategorie, hierdoor kun je makkelijk en snel zoeken en vergelijken. Als je op zoek bent naar een bepaald product of merk kan je ook de zoekterm invullen in de zoekfunctie. Met de uitgebreide zoekfunctie kan je ook producten zoeken binnen een bepaalde categorie of subcategorie. Je vindt de zoekfunctie aan de linkerkant, direct onder de categorie√ęn.