De Wereld van Dranken Slijterij

wereld van dranken logo

De slijterijketen De Wereld van Dranken heette voorheen Mix Inn. Zoals de naam al zegt, gaat het bij de slijterij om een Wereld van Dranken. Dit is terug te zien in het logo van de slijterij dat bestaat uit 5 verschillende dranken namelijk: likeur, bier, wijn, gedistilleerd en whisky & cognac. Met dit toepasselijke logo probeert De Wereld van Dranken 5 verschillende belevingen voor de 5 verschillende doelgroepen te laten zien.

Er zijn in Nederland ongeveer 80 slijterij vestigingen van De Wereld van Dranken. Alle vestigingen zijn franchisers en veel slijterijen hebben dan ook alleen de eigen naam op de gevel staan met een klein logo dat ze aangesloten zijn bij De Wereld van Dranken.

Het assortiment richt zich voornamelijk op de 5 doelgroepen en bestaat dus uit:


Op de website van De Wereld van Dranken staat een overzicht van veel dranken die verkocht worden bij de slijterijen. Bij de dranken zoals wijn is zelfs extra informatie beschikbaar zoals de streek, druiventype en serveertip.

De aanbiedingen van De Wereld van Dranken lopen van donderdag tot en met de woensdag van de week daarna. Naast de twee-wekelijkse aanbiedingen is er de ‘wijn van de maand’ die de gehele maand in de aanbieding is.

Wil je graag zien welke De Wereld van Dranken aanbiedingen actueel zijn, bekijk het aanbiedingen overzicht van De Wereld van Dranken op Yenom.nl

wereld van dranken slijterij

Naar De Wereld van Dranken slijterij website