Dirck III Slijterij

dirck iii logo

Dirck III is de slijterijketen van het supermarkt concern Dirk van den Broek en is opgericht in 1965. De eerste winkel was echter alleen een wijnpakhuis wat later een ‘drankenkelder’ werd of wel een slijterij. Sommige slijterijen waren ondergebracht in de supermarkt en andere waren drankhallen. In 1977 waren er 15 vestigingen, zowel super-slijters als drankhallen, en deze werden vanaf toen allemaal slijterijen met de naam Dirck III.

Inmiddels zijn er meer dan 60 Dirck III slijters in Nederland. De meeste Dirck III slijterijen zitten in het Westen voornamelijk Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Het assortiment van Dirck III staat net als de andere slijterij ketens uit: wijn, champagne, port, sherry, cognac, whisky, wodka, jenever, vieux, mixdranken, likeuren en diverse soorten bieren en pils.

De aanbiedingen van slijterij Dirck III lopen van zondag tot en met de zaterdag van de week daarna, de aanbiedingen zijn dus 2 weken geldig. Het aantal aanbiedingen verandert per keer sterk. Rond de feestdagen is het aantal aanbiedingen vaak verdubbeld.
Voor de niet wijnkenners onder ons geeft DIrck III bij de wijn aanbiedingen een beetje meer uitleg over wat voor wijn het is. Door een omschrijving als: deze dessertwijn heeft sterke aroma’s van acacia, honing en kaneel is erg zoet en vol van smaak. Heerlijk als aperitief, foie gras, eend en zoete gerechten heeft men een iets beter gevoel wat voor wijn het is en waar te gebruiken. Zo helpt Dirck III haar klanten.

Wil je graag zien welke Dirck III aanbiedingen actueel zijn, bekijk het aanbiedingen overzicht van Dirck III op Yenom.nl

dirck slijterij

Naar de Dirck III slijterij website