uw topSlijter Slijterij

uwtopslijter logo

De slijterij úw topSlijter is ontstaan in april 2009 door de fusie van de slijterijen Bottelier en EuroSlijter. Hierdoor is uwtopSlijter de derde grootste slijterijketen van Nederland (na Gall en Gall en Mitra) en laat slijters Dirck III en De Wereld van Dranken ver achter zich.

uw topSlijter heeft rond de 110 vestigingen in Nederland en is in alle provincies vertegenwoordigd.

Het assortiment van uw topSlijter bestaat voornamelijk uit bier, wijn, aperitieven, gedistilleerd en champagne. Van enkele producten die uw topSlijter verkoopt, is op de website een prijs en omschrijving te vinden. Hiermee kan men extra informatie over het product lezen zoals de herkomst, druivenras of de smaak van een wijn of drank.

De drank aanbiedingen van uw topSlijter zijn 2 weken geldig en lopen van maandag tot en met de zondag van de week daarna. Naast de aanbiedingen folder heeft uw topSlijter ook de ‘Wijn van de maand’ en de ‘Malt van de maand’ actie. Dit is een wijn aanbieding en whisky aanbieding die de gehele maand geldig is.

Wil je graag zien welke uw topSlijter aanbiedingen actueel zijn, bekijk het aanbiedingen overzicht van uw topSlijter op Yenom.nl

Naar de uw topSlijter slijterij website