Agrimarkt supermarkt

Agrimarkt logo

In 1970 wordt de eerste Agrimarkt in Goes geopend, sindsdien bleef het bij 3 vestigingen tot in 2007 toen er twee nieuwe Agrimarkt vestigingen zijn geopend. Ook in de komende jaren wordt verwacht dat het aantal vestigingen zal groeien. In november 2012 zal de nieuwe vestiging in Oud-Beijerland geopend gaan worden.
Agrimarkt is een onderdeel van de landbouworganisatie CZAV (Coöperatieve Zuidelijke Aan- en verkoop Vereniging), die naast de Agrimarkt ook nog Agriland winkels en Agrisneltank stations heeft.

Agrimarkt is de kleinste supermarktketen van Nederland en heeft vijf vestigingen in Zuidwest-Nederland. In Goes, Middelharnis, Oud-Beijerland, Roosendaal en Vlissingen zijn vestigingen van Agrimarkt te vinden.

Het assortiment bestaat uit ruim 14.000 producten waaronder veel vers producten uit de groente en fruit afdeling, de bakkerij afdeling, de kaas afdeling en de vlees afdeling. Daarnaast zijn er ook A-merken en verschillende huismerken te vinden. De huismerken bestaan voornamelijk uit: Markant huismerk, Derlon cosmetica, Melkan dagverse zuivel, Bonappetit vleeswaren en Daily Chef maaltijden.

Verder zitten in alle Agrimarkten een slijterij en een uitgebreid assortiment geneesmiddelen, waarbij een gediplomeerd drogist(e) u adviseert.

Wekelijks heeft de Agrimarkt 60 a 70 aanbiedingen die lopen van maandag tot en met zaterdag.

De aanbiedingen van Agrimarkt staan nog niet op Yenom.nl. Kijk hier voor de aanbiedingen van 20 andere supermarkten op Yenom.nl

 

agrimarkt supermarkt

Naar de Agrimarkt supermarkt website