Attent supermarkt

Attent logoIn juli 2007 is Attent onderdeel geworden van Spar. Daarvoor was het een van de supermarkten van de Sligro Food Group waaronder ook Golff en EMTÉ vallen. In de Attent supermarkten, maar ook op de website van Attent, is goed te zien dat Attent onderdeel is van Spar door de tekst “Lid van Spar”. Attent is een regionale supermarktketen die zeer buurtgerichte is. De slogan van de Attent is dan ook “Attent, Super in de Buurt”. Doordat alle supermarkten franchisevestigingen zijn, kunnen ze succesvol opereren in het lokale marktgebied.

De Attent supermarkten zijn kleiner dan die van de Spar doordat het echte buurtsupermarkten zijn. Attent heeft ongeveer 80 vestigingen door heel Nederland, maar de meeste Attent winkels zitten in het oosten van Nederland.

Het assortiment van de Attent bestaat door de kleinere winkels, uit 1500 tot 2000 producten per winkel. Hieronder valt ook het Spar huismerk en daarnaast worden er ook A-merken verkocht. Er is in de winkel een vers afdeling voor vlees en groenten.

Attent heeft wekelijks ongeveer 25 aanbiedingen. Veel aanbiedingen komen overeen met de aanbiedingen van de Spar maar verschillen wel in aanbiedingsprijs. Iedere week is het aanbiedings aanbod ongeveer hetzelfde samengesteld. Altijd een paar vlees aanbiedingen, groente aanbiedingen en een paar drank aanbiedingen. Daarnaast worden er ook kortingen gegeven op enkele A-merken.

 

Wil je graag zien welke Attent aanbiedingen actueel zijn, bekijk het aanbiedingen overzicht van Attent op Yenom.nl

 

attent winkel

 

Naar de Attent website