Deen supermarkt

Deen logoDeen supermarkten is opgericht in 1933 door de heer Deen uit Hoorn. Zijn eerste winkel opende hij aan de Koepoortsweg in Hoorn. Het hoofdkantoor van Deen is gevestigd op Hoorn 80. De supermarktketen heeft ruim 7000 medewerkers in dienst en is aangesloten bij inkoopvereniging C.I.V. Superunie. Deen met deze ruim 7000 werknemers een van de grootste werkgevers in West-Friesland. In 2008 vierde Deen Supermarkten haar 75-jarig bestaan.

 

Deen is vooral actief in Noord-Holland. In het voorjaar van 2007 is het eerste filiaal in Flevoland geopend. Naast deze vestiging in Lelystad heeft Deen nu nog 7 andere winkels in Flevoland. Deen is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een supermarktketen met 72 winkels. Veel winkels hebben een aparte slijterij en fotoservice. Veel Deen winkels zijn er ook open op zondag.

 

Deen gaat met de tijd mee en heeft door de jaren heen diverse slogans gehad, zoals 'Bij Deen kwaliteit no.1 ' en 'Deen, zo voordelig is er geen'. Vandaag de dag profileert Deen zich onder de slogan 'Geen dag zonder Deen'. En zo ervaren volgens Deen haar klanten in Noord-Holland het ook: “voor je dagelijkse boodschappen ga je gewoon naar Deen. Voor het beste vlees uit eigen slagerij, voor groente en fruit vers van de veiling, voor vers gebakken brood en banket, voor de mooiste bloemen en planten en natuurlijk omdat de prijzen bij Deen bijzonder laag zijn.”. Deen heeft als doel haar klanten op een voordelige, prettige en betrouwbare wijze van boodschappen te voorzien. De prijs kwaliteit verhouding is hier van groot belang, maar ook energiezuinigheid en milieubewustheid spelen een belangrijke rol.

 

De wekelijkse supermarkt aanbiedingen staan bij Deen bekend onder Deen aktie. Dit zijn 100 tot 110 aanbiedingen van producten in diverse categorieën. Deen besteedt veel aandacht aan vers producten als groenten & fruit, brood & gebak, vlees & vleeswaren en bloemen & planten. De Deen aanbiedingen en kortingen zijn geldig van zondag t/m zaterdag.

 

 

Wil je graag zien welke Deen aanbiedingen deze week actueel zijn, bekijk het aanbiedingen overzicht van Deen op Yenom.nl

 

Deen winkel

 

Naar de Deen website