Dirk supermarkt

Dirk logo

Voor 2014 vormde de supermarkten Dirk van den Broek, Bas van der Heijden en Digros te samen de officiële overkoepelende naam "Lekkerdoen". In maart 2014 zijn alle Dirk, Bas & Digros supermarkten omgebouwd tot Dirk supermarkten. Hiermee is een efficiency slag gemaakt en is het voor de consument duidelijker wat de supermarkt merknaam is.

In 1942 werd de eerste winkel opgericht en na enkele jaren werd dit een zelfbedieningswinkel ofwel een supermarkt zoals wij die vandaag de dag kennen. In 2008 fuseerde Dirk, Bas & Digros met de supermarktketen Dekamarkt. Beide supermarktketens blijven naast elkaar bestaan, maar er wordt wel samengewerkt op verschillende gebieden zoals inkoop en personeelswerving.

De Dirk supermarkt bestaan uit ongeveer 100 Dirk winkels. Daarnaast heeft het concern ook nog een slijterijketen genaamd Dirck III. Tot 2014 had Dirk ook een drogisterijketen onder de naam Dirx maar deze zijn overgenomen door andere drogisterijketens.

Dirk richt zich minder op de uitgebreide service en meer op de lage product prijzen. De slogan is dan ook “Blijf je verbazen”.

Het assortiment bij de Dirk bestaat niet alleen uit levensmiddelen maar ook uit een grote hoeveelheid non-food producten. Deze non-food producten zijn ook terug te zien de wekelijkse aanbiedingen waar ze vaak aangeboden worden met flink kortingen. Naast non-food heeft Lekkerdoen ook discount merken, huismerken, a-merken en fairtrade merken.

Dirk, Bas & Digros werken voornamelijk met wekelijkse aanbiedingen die geldig zijn van zondag t/m zaterdag. Maar soms zijn er ook aanbiedingen die alleen vanaf donderdag tot en met het weekend lopen. Dit is niet altijd makkelijk te herkennen doordat dit in zeer kleine letterjes op de website staat, dus altijd even goed opletten!

De aanbiedingen bestaan zoals gezegd uit een deel non-food producten die je op Yenom terug vind onder de categorie Overig. Daarnaast zijn er wekelijks een groot aantal Vleeswaren en Vlees aanbiedingen, maar ook groente en fruit aanbiedingen of de bekende Dirk Prijsbrekers. Wekelijks zijn er 60 tot 90 aanbiedingen bij de Dirk supermarkt.

 

 

Wil je graag zien welke Dirk aanbiedingen actueel zijn, bekijk het aanbiedingen overzicht van Dirk op Yenom.nl

 

Lekkerdoen winkel

 

Naar de Dirk website