EkoPlaza supermarkt

EkoPlaza logoIn 2005 opende de eerste EkoPlaza haar winkel, toen nog onder de naam Biosfeer. Inmiddels zijn alle Biosfeer winkels EkoPlaza supermarkten geworden. EkoPlaza is de snelst groeide biologische supermarktketen in Nederland. Waren er in 2010 nog maar 3 EkoPlaza filialen, in 2015 is dat al gegroeid tot meer dan 70 winkels.

EkoPlaza is onderdeel van de Udea: een groothandel van biologische levensmiddelen uit Uden. EkoPlaza is een supermarktketen waarvan het assortiment bestaat uit biologische producten. Bij EkoPlaza vind je niet de standaard A-merken of huismerken zoals bij andere supermarkten. De biologische producten hebben een EU-blad, EKO of demeter keurmerk. Naast het EkoPlaza huismerk zie je merken zoals: ProLaTerre, Provamel, SOTO, Sobbeke, Your Organic Nature en Zuivere Zuivel.
Verder is er een uitgebreid assortiment van biologische groente en fruit, maar ook je kunt er ook diverse biologische vlees en vegetarisch producten vinden.EkoPlaza heeft wekelijks ongeveer 60-70 producten in de aanbiedingen. Iedere week is het aanbiedings aanbod ongeveer hetzelfde samengesteld. Altijd een paar vlees aanbiedingen, groente en fruit aanbiedingen, drank aanbiedingen waaronder wijnen, en een paar kaas en pasta aanbiedingen.

 

Wil je graag zien welke Ekoplaza aanbiedingen actueel zijn, bekijk het aanbiedingen overzicht van Ekoplaza op Yenom.nl

 

ekoplaza winkel

 

Naar de Ekoplaza website