EMTE supermarkt

EMTE logoIn 1948 richt Dhr. Mechie Trommelen in Waalwijk een slagerij op. Enkele jaren ging hij naast het vlees ook droge kruidenierswaren verkopen en zo opende hij dan ook in 1965 zijn eerste supermarkt onder de naam EMT√Č. Deze naam komt voort uit zijn initialen, de M. en de T. Door de overname in 2006 van de Edah winkels is de EMTE sterk gegroeid van 20 winkels naar maar liefst 82 supermarkt winkels. Sinds 2002 is de EM-TE onder gebracht bij de beursgenoteerde onderneming Sligro Food Group uit Veghel. De Sligro had drie supermarktketens; naast de EMTE en ook de Golff supermarkten en tot 2007 Attent.

In februari 2010 is bekend gemaakt dat de Golff winkels omgebouwd zouden worden naar de EMTE formule. In 2011 zijn alle winkels van de supermarktenketen Sanders omgebouwd naar EMTE winkels. EMTE heeft door het ombouwen van de Golff en Sanders winkels ruim 130 filialen.

Het motto van EMTE is ‚ÄúGewoon de lekkerste supermarkt‚ÄĚ met als speerpunten Ambachtelijk vers, Voordelig en Vriendelijk, deze lijken overgebleven vanuit de oude slogan "lekker vers, voordelig & vriendelijk".

  • Ambachtelijk vers geeft aan dat de EMTE formule bekend staat voor het buitengewoon kwalitatieve versassortiment. Niet voor niets is EMT√Č meerdere malen uitgeroepen tot de beste verssupermarkt van Nederland
  • Met voordelig wil EMTE aangeven dat met de ruim 20.000 laaggeprijsde artikelen je zeker weet dat u niets te veel betaalt.
  • Vriendelijkheid in de breedste zin van het woord staat hoog in het vaandel bij de EMTE supermarkten. EMTE vindt het belangrijk dat je het 100% naar uw zin heeft wanneer u bij hen winkelt.Naast de bekende A en B merken is bij EMTE ook haar huismerk Markant met honderden artikelen duidelijk aanwezig in de supermarkten. De EMTE werkt met een week folder waarin ongeveer 75 aanbiedingen staan. Wekelijks heeft EMTE supermarkten diverse scherpe vlees aanbiedingen en drank aanbiedingen en daarnaast mooie kortingacties voor andere producten.

 

 

Wil je graag zien welke EMTE aanbiedingen actueel zijn, bekijk het aanbiedingen overzicht van EMTE op Yenom.nl

 

emte vers

 

Naar de EMTE website