Hoogvliet supermarkt

Hoogvliet logo

Hoogvliet is opgericht door dhr. Leen Hoogvliet in 1968. De eerste winkel heeft Leen Hoogvliet opgezet met de duitse winkelformule Cash & Carry en zo heten de winkel dan ook in het begin. Doordat andere winkels dezelfde naam gebruikten heeft dhr. Hoogvliet in 1974 de naam veranderd in Hoogvliet en heeft zich vervolgens ontplooid tot een kwaliteitsdiscounter met een ruim assortiment.

Hooglviet supermarkt heeft ongeveer 65 winkels in Nederland, die zich bevinden in Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht en Gelderland. Ongeveer 55 vestigingen van de Hoogvliet hebben ook een slijterij.

Sinds 1968 is er veel veranderd in supermarktland. Wat echter onveranderd is gebleven, zijn volgens de Hoogvliet, hun lage prijzen. Vandaar de slogan ‚ÄúBewezen de Goedkoopste!‚ÄĚ.

De Hoogvliet supermarkt formule bestaat uit:

  • Goedkoop: Bij Hoogvliet bent u echt goedkoop uit!
  • Kwaliteit: Bij Hoogvliet staat kwaliteit altijd voorop!
  • Vriendelijk: Bij Hoogvliet zijn vriendelijke medewerkers de gewoonste zaak van de wereld
  • Gemak: Bij Hoogvliet winkelen is gemakkelijk √©n snel!
  • Verantwoord: Hoogvliet is goed voor mens en milieu!


In het assortiment van Hoogvliet zitten vers producten, A-merken, het huismerk: ‚ÄúHoogvliet huismerk‚ÄĚ en een uitgebreide dranken aanbod in de slijterij van Hoogvliet.

Hoogvliet supermarkten heeft wekelijkse aanbiedingen die lopen van woensdag tot en met dinsdag. Het gemiddelde aantal aanbiedingen per week is voor Hoogvliet is moeilijk te zeggen. Een aantal weken zijn er ongeveer 75 aanbiedingen per week en een periode later verandert dit in ongeveer 110 aanbiedingen per week. Ondanks dat het aantal aanbiedingen afwisselt zijn er altijd veel vers producten in de aanbieding, waaronder groente en fruit aanbiedingen, maar ook brood aanbiedingen, zuivel aanbiedingen en vlees aanbiedingen. Doordat er een groot deel van de winkels een slijterij heeft is er wekelijks veel aandacht aan de drank aanbiedingen.

Wil je graag zien welke Hoogvliet aanbiedingen actueel zijn, bekijk het aanbiedingen overzicht van de Hoogvliet op Yenom.nl

 

Hoogvliet huismerk

Naar de Hoogvliet supermarkt website