Jan Linders supermarkt

janlinders logo

Jan Linders is net na de Tweede Wereldoorlog als melkboer gestart in de omgeving van Gennep. Met een kar en een pony verkocht hij huis-aan-huis, tot hij enkele jaren later in Gennep een zelfbedieningszaak opende. Toen in Nijmegen Dirk van den Broek supermarkt werd geopend, besloot Jan Linders ook een supermarkt te openen. Twee jaar later in 1963 opende hij in Gennep zijn eerste supermarkt van ruim 300 vierkante meter. Supermarkten hadden toen nog te maken met een aantal regels ter bescherming van beroepen als slager en bakker. Door slim om te gaan met half-afgescheiden ruimtes waar de deuren waren weggelaten kon Jan Linders de beperking omzeilen en kon er in zijn supermarkt toch brood en vlees worden verkocht.

Momenteel bestaat de Jan Linders supermarktketen uit bijna 60 vestigingen. Deze winkels staan vooral in Limburg maar ook in Noord-Brabant en Gelderland.

Vers is voor Jan Linders heel belangrijk en zij maken zoveel mogelijk gebruik van versproducten uit de regio. Naast A-merken en B-merken heeft Jan Linders ook een ruime keuze aan eigen merken, zoals het Jan Linders huismerk, Perfekt, Bonbébé, First Choice, Melkan, en Daily chef.

Jan Linders heeft als slogan “Het voordeel van het zuiden”. Deze lijkt op de vorige slogan “...Ă©cht lekker voordelig” maar is meer gericht op zuidelijke regio.

Jan Linders heeft wekelijks een nieuwe actiefolder. De aanbiedingen die daarin staan zijn geldig van maandag t/m zondag. Wekelijke heeft Jan Linders gemiddeld 75 aanbiedingen. In de folder tref je veel vers aanbiedingen zoals brood aanbiedingen, vleeswaren aanbiedingen, vlees aanbiedingen en groente en fruit aanbiedingen. Daarnaast zijn er ook diverse andere producten met korting te verkrijgen.

Een aantal maal per jaar heeft Jan Linders speciale actieweken. Deze worden ‘Grote Gratis Weken’ genoemd. De supermarkt is dan nog voordeliger.

Wil je graag zien welke Jan Linders aanbiedingen actueel zijn, bekijk het aanbiedingen overzicht van de Jan Linders op Yenom.nl

 

 

jan linders supermarkt

Naar de Jan Linders supermarkt website