MCD supermarkt

mcd logo

Ruime 40 jaar geleden is de MCD opgericht. De naam is onstaan uit de voorletters van de oprichters, namelijk Marius en Cornelis. Zij opende in Oosterhout de eerste Discount winkel en zo is de MCDiscount ontstaan. Het was een soort concept volgens Cash & Carry; veel voor weinig. In de jaren '80 en '90 is door professionalisering van de versafdelingen en het uitbreiden van het assortiment de formule kwalitatief opgewaardeerd. Hierna was er nauwlijks nog te spreken over een discounter en is de naam omgedoopt naar MCD supermarkt.

MCD supermarkt heeft 31 vestigingen. De supermarkten zijn voornamelijk gevestigd in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Gelderland, maar er zijn ook enkele vestingingen in Utrecht en Zeeland. Een 5-tal vestigingen heeft ook een slijterij in de supermarkt.

MCD supermarkten heeft als huismerk Markant maar heeft daarnaast ook A-merken en versproducten in het assortiment. De aanbiedingen van de MCD zijn wekelijks en lopen van maandag t/m zaterdag. Iedere week zijn er ongeveer 30 aanbiedingen bij MCD supermarkten. De aanbiedingen bestaan uit enkele A-merk aanbiedingen en uit veel vers producten zoals groente en fruit aanbiedingen, vlees aanbiedingen en brood aanbiedingen.

De aanbiedingen van MCD staan nog niet op Yenom.nl. Kijk hier voor de aanbiedingen van 20 andere supermarkten op Yenom.nl

 

mcd supermarkt

Naar de MCD supermarkt website