Plus supermarkt

Plus logo

De PLUS-formule is de opvolger van de formule Plusmarkt, een formule die ontstond in 1988. PLUS is uitgerold in 2001 en is een onderdeel van de Sperwer Groep. Naast PLUS-supermarkten zijn binnen de Sperwer Groep ook de Spar supermarktketen ondergebracht. Daarmee is de Sperwer Groep een belangrijke speler op de Nederlandse markt. De PLUS-formule behaalt qua supermarkten het grootste aandeel in de omzet binnen de groep.

 

Met bijna 260 winkels is Plus een van de grotere landelijke supermarktketens in Nederland.

 

Tot 2011 had Plus maar liefst 8 servicegaranties voor klanten. Deze zijn samengevoegd naar 4 speerpunten:

  • ...meer aandacht - De mensen op de winkelvloer zijn een van de plussen van PLUS.
  • ...meer vers - Bij PLUS halen we, als het maar even kan, de versproducten uit de buurt, waardoor we de schakel tussen teler en u zo kort mogelijk houden
  • ...meer voordeel - Alleen van aandacht kunt u niet leven. Daarom zijn de prijzen een andere plus van PLUS.
  • ...meer duurzaam - PLUS heeft het grootste assortiment biologische producten.

 

Plus supermarkten heeft als pay-off 'Plus geeft meer'. Kenmerkend aan Plus, is het klavertje-vier-logo. De vier blaadjes staan voor wat u in elke PLUS Supermarkt aantreft: verse producten, uitstekende kwaliteit, excellente service en veel voordeel. Elke PLUS supermarkt wordt geleid door een zelfstandig ondernemer. Op deze manier kan de supermarkt goed inspelen op de wensen van de lokale klant.

 

Plus heeft wekelijks 50 tot 60 aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn geldig van maandag t/m zaterdag. De versaanbiedingen hebben over het algemeen betrekking op de aardappelen, groenten en fruit aanbiedingen. Plus heeft daarnaast een uitgebreid wijnassortiment en een speciale website met veel informatie over wijn en hoe je de juiste wijn kan kiezen. Let dus op de Plus wijn aanbiedingen.

 

 

Wil je graag zien welke Plus aanbiedingen actueel zijn, bekijk het aanbiedingen overzicht van Plus op Yenom.nl

 

Plus winkel

 

Naar de Plus website