Poiesz supermarkt

poiesz logo

Poeisz supermarkten is een familiebedrijf en opgericht door Dhr. L. Poiesz in 1923. De eerste winkel was een klein groentewinkeltje maar enkele jaren later werd de eerst supermarkt geopend en volgden de andere filialen snel. Inmiddels is het bedrijf behoorlijk gegroeid en is het nog steeds in handen van de Familie Poeisz. Alle winkels worden gerund in eigen beheer.

Poiesz supermarkten heeft 66 winkels waarvan 15 filialen in de laatste jaren zijn geopend. De supermarkten zijn gevestigd in Friesland, Groningen, Drenthe en Flevoland waardoor Poiesz regionaal georiënteerd is. In 48 vestigingen kan men een slijterij vinden.

Het assortiment bij Poiesz bestaat naast A-merken ook uit het huismerk Perfect. Verder heeft Poiesz een vers afdeling voor dagvers brood, gebak, vleeswaren, kaas, vlees, groentes en fruit. Veel vestigingen hebben een slijterij afdeling waar diverse dranken te verkrijgen zijn. Een aantal van de supermarkten heeft ook een TNT servicepunt waar men de dagelijkse postzaken kan regelen.

De slogan van Poiesz supermarkten is "Waar het opvalt dat het meevalt!"

Poiesz heeft wekelijkse aanbiedingen die lopen van maandag t/m zaterdag. Gemiddeld heeft Poiesz 60 a 70 aanbiedingen per week die voorheen werden genoemd ‘Meevallersz’. In de folder staan goede A-merk aanbiedingen, vlees aanbiedingen, groente aanbiedingen en een aantal drank aanbiedingen van de slijterij.

Wil je graag zien welke Poiesz aanbiedingen actueel zijn, bekijk het aanbiedingen overzicht van Poiesz op Yenom.nl

 

poiesz supermarkt

Naar de Poiesz supermarkt website