Sanders supermarkt

sanders logo

In 2010 is de supermarktketen Sanders overgenomen door de EMTE en sinds 2011 zijn alle Sanders filialen omgebouwd naar EMTE winkels waardoor Sanders supermarkten definitief uit Twente verdwenen is.

In 1955 is de eerste Sanders supermarkt in het oosten van Nederland geopend. Sanders supermarkt was een regionale supermarkt die actief was in Twente en omgeving. Om te blijven concurreren had Sanders constant het assortiment aangepast en een sterk wapen gemaakt van de vleesafdeling.

Tijdens de overname waren er 22 vestingingen van Sanders supermarkten. De slogan waar Sanders al jarenlang mee scoorde is: ‘t meeste voordeel! Het is een combinatie tussen de vers- en kwaliteitsuitstraling en de vaste lage prijzen en scherp ingekochte aktie artikelen.

Deze scherp ingekochte artikelen zijn terug te vinden in de wekelijkse aanbiedingen van de Sanders supermarkt. Er waren wekelijks ongeveer 70 aanbiedingen die van maandag t/m zaterdag liepen. De aanbiedingen bestonden voornamelijk uit vers producten zoals vlees aanbiedingen, groente en fruit aanbiedingen en zuivel aanbiedingen. Ook waren er enkele A-merken in de aanbieding.

De Sanders finialen zijn omgebouwd naar EMTE winkels, bekijk de aanbiedingen van EMTE

 

sanders supermarkt