Troefmarkt supermarkt

troefmarkt logo

De Troefmarkt is een keten van supermarkten die zich sterk richt op op gezinnen, tweeverdieners en ouderen. De keten is een onderdeel van VanTol Retail en telt zo’n honderd winkels. Troefmarkt is een echte buurtsupermarkt waar een zelfstandig ondernemer met speciale kennis van het marktgebied de leiding heeft. Als buurtsupermarkt is Troefmarkt servicegericht, klantvriendelijk, gezellig en vertrouwd. Een Troefmarkt is volgens de Troefmarkt website meer dan een supermarkt waar je boodschappen doet: “Het is het sociale middelpunt van de buurt of het dorp.”

De Troefmarkt supermarkt is naast een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen ook een buurtsuper voor andere diensten, zoals die van Postkantoor, TNT Servicepunt, Bibliotheek Servicepunt of VVV.

Bezorging van de boodschappen thuis is voor veel Troefmarkt winkels de normaalste zaak van de wereld. Vraag aan je lokale supermarkt of zij deze dienst ook leveren. Bekijk hier de adressen en openingstijden (voor een beperkt aantal winkels) van Troefmarkt supermarkten.

Naast A merken en versproducten heeft Troefmarkt ook een huismerk ‘Everyday’ genaamd. De aanbiedingen van Troefmarkt lopen van maandag t/m zaterdag. Wekelijks heeft Troefmarkt ongeveer 30 aanbiedingen. Sommige winkels hebben lokaal nog extra aanbiedingen of andere kortingsacties.

De aanbiedingen van Troefmarkt staan nog niet op Yenom.nl. Kijk hier voor de aanbiedingen van 20 andere supermarkten op Yenom.nl

 

Troefmarkt huismerk

Naar de Troefmarkt supermarkt website