Vomar supermarkt

Vomar logo

Vomar voordeelmarkt is in 1968 opgericht door de familie Zwanenburg als een kleine kruidenierszaak in IJmuiden. De naam Vomar is een samenvoeging van VOordeel en MARkt.
Het familiebedrijfje is in ruim 40 jaar uitgegroeid tot een supermarktketen met ruim 60 winkels in Noord Holland, Zuid Holland en Flevoland.

Vomar groeit nog steeds en had in maart 2010 de meest energiezuinige supermarkt, voor dat moment, geopend. Deze supermarkt staat in Heerhugowaard en biedt een ruime keuze aan biologische producten tegen erg voordelige prijzen. Naast deze biologische producten vind je in deze winkel allerlei initiatieven waarmee Vomar voordeelmarkt voorloopt op andere supermarkten. Hierbij kan je denken aan het gebruik van zonne-energie, het terugwinnen van warmte die anders verloren zou gaan en deuren voor alle koelingen. Maar ook aan led-verlichting en een ruime keuze aan duurzame producten.

De formule van Vomar Voordeelmarkt richt zich op het doen van grote inkopen zonder daarbij concessies te doen aan de kwaliteit. Hiermee probeert te supermarktketen haar prijzen zo laag mogelijk te houden.

Vomar Voordeelmarkt bewijst naar eigen zeggen dat al 40 jaar dat een groot assortiment, goede service en een gunstige prijs hand in hand kunnen gaan. Onderzoek van de Consumentengids in december 2009 lijkt dit te onderschrijven, aangezien Vomar als goedkoopste supermarkt van Noord Nederland is gekozen. Daarnaast is Vomar Voordeelmarkt is uitgeroepen tot Beste Supermarkt van Noord-Holland, in de landelijke competitie van de “Supermarkt van het jaar”. Vomar strijdt mee voor de titel van “Beste supermarkt van Nederland”.

Vomar supermarkten heeft wekelijk een 60 tal aanbiedingen die geldig zijn van zondag t/m zaterdag. Een aantal keer per jaar heeft Vomar de ‘Stapelgekke aanbiedingen’ weken, waarin de klant stapelvoordeel behaald door 2 of 3 producten tegelijk te kopen. In de voordeelkrant van Vomar staan elke week naast interessante vleesaanbiedingen, kaasaanbiedingen en drankaanbiedingen (veel Vomar winkels hebben ook een slijterij) ook goede kortingen voor producten voor in de voorraadkast (zoals sauzen, soepen, kruidenmixen, rijst en pasta).

Wil je graag zien welke Vomar voordeel aanbiedingen actueel zijn, bekijk het aanbiedingen overzicht van Vomar op Yenom.nl

 

vomar huismerk

Naar de Vomar supermarkt website