Supermarkt Aanbiedingen Top 20 Nieuwsbrief

Op Yenom vind je wekelijks de kortingen en aanbiedingen van 20 supermarkten. Zowel van alle landelijke supermarkten zoals Albert Heijn, Aldi, C1000, Coop, Dirk, Bas & Digros, EMTE, Jumbo, Lidl, Plus en Spar, maar ook van de grote regionale supermarkten zoals Attent, Boni, Deen, Dekamarkt, Hoogvliet, Jan Linders, Nettorama, Poiesz, Supercoop en Vomar.

nieuwsbrief Met wekelijks meer dan 1500 aanbiedingen kan het best voorkomen, ondanks de zoek-, vergelijk- en filtermogelijkheden, dat je een leuke of goedkope aanbieding over het hoofd ziet.

We willen onze bezoekers daarom nog een stukje extra service bieden door middel van een wekelijkse e-mail waarin we de ‘Top Aanbiedingen’ van de week opnemen.


Top 20 Aanbiedingen
Dit aanbiedingen lijstje met Tips zal het Yenom–team zorgvuldig voor je selecteren. We kijken hiervoor naar alle supermarkt aanbiedingen op onze site en kiezen dan circa 20 Top aanbiedingen.

Hierbij kijken we niet alleen naar boodschappen met een hoge procentuele korting, maar ook bijvoorbeeld naar heel goedkope producten, 3 halen 2 betalen acties, leuke gadgets of bepaalde thema’s.

Aangezien niet iedereen dezelfde producten gebruikt hebben we iedere week tenminste een wijn aanbieding, een bier aanbieding en een frisdrank aanbieding maar daarnaast hebben we ook meerdere groente-, fruit- en vleesproducten in de Aanbiedingen Top 20 zitten. Verder kun je iedere week een paar leuke non-food producten verwachten zoals gadgets, elektronica, tuinartikelen, gereedschap of leuke hebbe-dingetjes.
Weekmenu
Om het je nog makkelijker te maken zitten er naast de 20 Top Aanbiedingen ook iedere week een weekmenu in de Nieuwsbrief. Bij de ingrediënten van elk recept zitten linkjes naar de aanbiedingen van deze week. Zo kun je dus makkelijk en snel beslissen wat je deze week wilt eten aan de hand van de aanbiedingen.
weekmenu
Laatste Nieuws
Daarnaast zullen we je via de nieuwsbrief informeren over nieuwe handige functies op yenom.nl en het laatste supermarkt nieuws. Maar ook terugkerende thema’s zoals Valentijn, Moederdag, Vaderdag, Pasen, Barbecue, Vakantie, Sinterklaas en Kerst schenken we aandacht zodat je geen aanbieding hoeft te missen.
Als we naast de supermarkt aanbiedingen nog andere acties zien, van bijv. partners, dan zullen we je hier incidenteel over inlichten.


Wil je de Top 20 Aanbiedingen met recepten en het laatste nieuws ook wekelijks GRATIS ontvangen, schrijf je dan in op onze Nieuwsbrief! De voorwaarden kun je terugvinden in de Disclaimer. We zijn uiteraard benieuwd naar je reactie op onze wekelijkse e-mail en zouden het op prijs stellen als je ons een keer een berichtje kunt sturen met je reactie (info @ yenom.nl).

- Yenom team -