Over ons

aanbiedingenDeze website is ontwikkeld en wordt beheerd door Yenom. Yenom heeft als doel om als onafhankelijke partij consumenten te ondersteunen in het vinden van winkels en producten die hen in staat stelt goedkoper te winkelen. Vandaar ook de naam Yenom; het engelse woord ‘money’ achterstevoren gespeld. Een woordspeling om figuurlijk aan te geven dat het geld terug stroomt naar de consument.weekmenuOp deze site geeft Yenom dagelijks een overzicht van de aanbiedingen van landelijke en regionale supermarkten en slijterijen. Om je te helpen de openingstijden of het adres van de winkels waar de aanbiedingen en kortingen gelden te vinden, bieden we je een compleet adressen overzicht met zoekfunctie (winkelzoeker.yenom.nl).
Als je wil weten welk recept je kan maken met de ingrediënten die in de aanbiedingen zijn kun je een kijkje nemen op onze Recepten pagina. Hier tref je elke week een nieuw weekmenu aan.

De aanbiedingen en kortingen informatie wordt regelmatig verzameld en gepubliceerd op de site. Veel supermarkten publiceren hun aanbiedingen op zondag of maandag en derhalve zal ook op die dagen de meeste nieuwe informatie aangeboden worden. Wij streven ernaar om het aantal supermarkt ketens en slijterijen verder uit te breiden. Mocht je favoriete supermarkt of slijterij nog niet op onze site staan, laat het ons dan weten. Ook horen wij graag andere suggesties van jou om onze site te verbeteren.

slijterij wijn boodschappen money besparen in supermarkt geld besparen

adverterenVeel mensen vragen zich af hoeveel je echt kunt besparen met supermarkt aanbiedingen. Yenom geeft antwoord op deze vraag via de online Supermarkt Bespaartest. Er is een snelle test en een uitgebreide test beschikbaar. De snelle test geeft in een paar vragen een algemene besparingsindruk en de uitgebreide test is meer toegespitst op je persoonlijke situatie en geeft een nauwkeuriger beeld van de bespaarmogelijkheid. Ook zijn er een aantal handige bespaartips verzameld die je kunnen helpen meer te besparen.

supermarktMet wekelijks het meest uitgebreide overzicht van supermarkt aanbiedingen is Yenom.nl de grootste vergelijkingssite in Nederland voor supermarkt en slijterij aanbiedingen. Wil je een bijdrage leveren aan de verdere verbetering van Yenom.nl, heb je leuke ideeën voor onze site, wil je adverteren op Yenom.nl of wil je op een andere manier met ons samenwerken; stuur dan een email naar: info(at)yenom.nl

Wij wensen je veel goedkoper winkelen toe.