Uitbreiding slijterij aanbiedingen

uw topSlijter aanbiedingen

Met de aanvulling van 'uw topSlijter' aanbiedingen op Yenom zijn nu alle drank aanbiedingen van de 5 grote slijterijketens en 17 supermarktketens te vinden op Yenom.

Sinds vorige week zijn ook de aanbiedingen van uw topSlijter op Yenom.nl te vinden. Hiermee heeft Yenom als enige een 100% dekking van alle slijterijketens in Nederland, en daar zijn we trots op!Eind vorig jaar is namelijk bekend gemaakt dat Gildeslijter formule is overgenomen door Delcave en De Monnik Dranken, aldus slijtersvakblad.nl. Sinds het begin van dit jaar is de Gildeslijter website uit de lucht en is het hoofdkantoor in Grubbenvorst gesloten. Waarschijnlijk wordt er achter de schermen gewerkt aan doorstart of een nieuwe slijterketen, tot die tijd heeft Yenom in ieder geval voor jou de aanbiedingen van de overige 5 slijterijketens in Nederland.

Naast de slijterij aanbiedingen laat Yenom ook de drank aanbieding zien van 17 supermarkten. Hiermee geeft Yenom een drankaanbiedingen dekking van 90%, maar zal dit natuurlijk snel naar 100% proberen te brengen.

Terug naar het 'Laatste Nieuws'